LEREN DIGITAAL TEKENEN EN SCHILDEREN

WAT IS PROCREATE?
Tijd voor wat reclame want dat hebben we nog niet genoeg in ons dagelijks leven en nee, ik krijg er niet voor betaald;-) Ik wil alleen een beetje uitleggen wat Procreate nou precies is.

WAT IK NOG MEER LEERDE
Nou, de cursus heb ik inmiddels afgerond (veel te snel naar mijn zin;-). Én, zoals beloofd, heb ik van elk werkje een bewerkte versie gemaakt in Photoshop.

IK DOE EEN CURSUS!
Voor het eerst in mijn leven doe ik voor mijn hobby een echte (online) cursus! Deze week ben ik bezweken. Nou ja, niet zomaar hoor, want ik kan erg lang nadenken voor ik bepaalde stappen zet. Ik broed dan in stilte.

LANG GELEDEN...
In mijn blogs wil ik met je delen hoe ik het verschil ervaar tussen 'echt' en digitaal tekenen en schilderen. Voor mij (amateur als ik ben) is een wereld opengegaan maar laat ik beginnen met hoe het begon;-)

Siny de Deugd owner by madebysiny.com
Decoratief element