Profielfoto Siny met vogel

OVER MIJ

Mijn naam is Siny en ik ben helemaal gek op tekenen en schilderen! Speciaal voor kinderen want je kunt enorm veel leuke, lieve en schattige dingen voor hen maken!

 

Ik heb in het verleden veel hobby's gehad; alles was zó leuk, maar er zijn er sinds jaren slechts 2 overgebleven: fotoherstellen en tekenen/schilderen. Dit laatste heb ik vroeger ook veel gedaan, toen met materialen als aquarel, olieverf, acrylverf, pastel en kleurpotlood en alles puur autodidactisch dus de bibliotheek was mijn 2e thuis.

 

Járen later heb ik tekenen en schilderen weer ontdekt. Maar nu digitaal en jongens, wat is dát leuk om te doen! Inmiddels heb ik de nodige cursussen gedaan en zal ik blijven leren want er is zoveel mogelijk!

 

Aan mijn werk kan je zien dat het handgemaakt is door kleine imperfecties. Dat is bewust gedaan en is precies waar ik zelf heel erg van hou. Niet zo gladgestreken maar vol leven!

 

Al mijn werk is gemaakt op een iPad Pro 12'9 inch, in combinatie met een Apple Pencil 2nd generation en nabewerkt in Photoshop.

 

Ik richt me puur op het eigenlijke werk: creëren. 

 

Je koopt bij mij dus een fotobestand dat groot genoeg is, zodat je het zelf op vrijwel elke drager* kunt laten afdrukken. Dat kan, stel dat je voor een canvas zou kiezen, qua formaat zeker tot 100x150cm zijn, vaak nog groter, afhankelijk van het bedrijf van je keuze.

 

Neem eens een kijkje bij Mijn werk en vergeet de Gratis downloads niet!

 

*Drager = canvas, kussen, mok, t-shirt, koektrommel, aluminium e.d.


Siny de Deugd owner by madebysiny.com
Decoratief element